سلام و عرض ارادت معين جان
والا بنده اجربم در طراحي پات و... خيلي خيلي پايينتر از شماست شماو شهريار جان حداقل تجربه ساخت 3-4 تا پات رو داريد و با طراحي اون آشنا هستيد.و حرفتون رو کاملا مي پذيرم
ولي خوب در بين پات هاي نسل قبل يعني sf3dو F1 که کاراييشون رو از نزديک ديدم بنظرم sf3d پات بهتري ميومد البته f1 خيلي کار کرده بود و شايد اين هم مزيد بر علت باشه
که اتفاقا سوال هم برام ايجاد شده که هميجا مطرح مي کنم :
آيا پات در مرور زما به علت استفاده بيش از حد ممکنه از کاراييش کاسته بشه ؟ حالا به علت گرفتن جرم يا هر چيزه ديگه ؟
راه حل جرم زدايي پات و ... چيه ؟ با اسيد و....
و فکر مي کنم اين پات رقيب پات جديد kingpin باشه و براي رقابت با venom راهي بازار شده باشه . البته من خيلي تعريف پات Venom رو شنيدم .و شما هم که يدونه از همين پات داريد. برتريش نسبت به نسلهاي قبليش چیه ؟
من اون پاتي که شما مي فرماييد رو ديدم تو نت ولي نمي دونستم کي ساخته ولي به شخصه خودم طراحي و پات هاي der8auer رو بيشتر مي پسندم بنظرم خیلی جالب طراحی می کنه اولین کسی بود که دیدم یه پات ساخت که هم بزاری رو سی پی یو هم بتونی بزاری رو vga ولي در مورد کاراييش هيچ نظري ندارم ولی فکر نمی کنم با تجربه ای که داره تو کارایی کم بیاره .خيلي دوست دارم پات جديدش و همچنين پات raptor slim و raptor3 رو امتحان کنم واقعا خیره کنندست طراحیاش و تا حالا فکر کنم بیشتر از هر کسی پات ساخته برای فروش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks